Holandiešu bulciņas ar rozīnēm no jauktiem miltiem. Sagrēkojam?

Lieliskas bulciņas pie kafijas vai tējas. Un ļoti viegli pagatavot!

Sastāvdaļas
200 g kviešu miltu
100 g rudzu miltu
10 g svaiga rauga
Sāls
200 ml ūdens
50 g rozīņu
Kanēlis
Ola pārziešanai

Pagatavošana
Sajauc visas sastāvdaļas, izņemot rozīnes un kanēli, samaisa mīklu.

Ļauj mīklai pacelties.

Pievieno rozīnes un daudz kanēļa, iejauc un atkal ļauj pacelties.

No mīklas veido bulciņas (aptuveni 30 g katru), izveido katrā pa 4 iegriezumiem ar šķērēm, pārziež ar olu un cep 15 minūtes 220 grādos.

Pievienot komentāru